Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sterk Heerenveen naar groepsronde Uefa Cup


30 september 2004 - Het kan een mooie avond worden voor het Nederlands voetbal. Als eerste bereikte Heerenveen de groepsronde van de Uefa Cup door met maar liefst 5-0 te winnen van Maccabi Petach Tikva. Opvallende spelers bij de Friezen waren Viktor Sikora en Ugur Yildirim.


In het eerste half uur van de wedstrijd had Heerenveen nog aardig wat problemen met Maccabi. De Israeliers kregen enkele kleine mogelijkheden via de counter, maar tot een doelpunt kwam het niet. Dit gebeurde wel aan de andere kant. Arnold Bruggink schoot de bal vanaf 16 meter keihard in het doel, 1-0. Enkele minuten later legde Yildirim de bal op het hoofd van Mika Vayrynen, die mooi binnenkopte.

In de tweede helft had Heerenveen niks meer te duchten van Maccabi. Pettar Hansson maakte de 3-0 en Victor Sikora kon de bal mooi binnenknikken naar wederom een mooie voorzet van Yildirim, 4-0. Het laatste doelpunt was een kopie van de 4-0. Yildirim zette de bal voor en ditmaal was het invaller Selakovic die de bal achter de arme israelische doelman kon koppen, 5-0.

Heerenveen beleefde dus een relatief gemakkelijke avond. Wellicht dat de overige nederlandse ploegen hier een goed gevolg aan kunnen geven.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!