Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Feyenoord door in Uefa Cup


30 september 2004 - De supporters in de Kuip gingen er eens goed voor zitten. Feyenoord begon furieus aan het duel tegen Odd Grenland. In de eerste minuut nam Bosschaart een afgeslagen corner direct op de pantoffel, 1-0.


Niet veel later kopte Dirk Kuijt de bal op de lat en schoot Kalou de bal maar rakelings naast. Vervolgens ging het tempo van de wedstrijd omlaag en moesten de Feyenoord supporters lang wachten op een nieuw doelpunt. Pas enkele minuten voor rust kwam Dirk Kuijt in balbezit en hij wist de bal met een lepe trap in het doel te schieten, 2-0.

In de tweede helft bleef het tempo laag, waardoor Odd Grenland nog verrassend in de wedstrijd kon komen. De fysiek sterke spits Occean ontsnapte in het centrum van de Feyenoordverdeding aan zijn bewakers en kon simpel doelman Babos omspelen, 2-1.

Toch wist Feyenoord een kwartier voor tijd aan alle onzekerheid een einde te maken. Het was de belg Bart Goor die de bal in het net wist te schieten na een mooie voorzet van invaller Ebi Smolarek. De sterk spelende kalou wist ook nog een doelpuntje mee te pikken en bepaalde zo de eindstand op 4-1.

Zo kan het niet op voor het nederlands voetbal vanavond. Heerenveen, AZ, FC Utrecht en Feyenoord bereikten allen vanavond de volgende ronde van het Uefa Cup toernooi.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!