Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kenneth Perez blijft AZ trouw


1 oktober 2004 - Kenneth Perez blijft in Alkmaar. AZ maakte zojuist bekend het contract met de Deens international te hebben verlengd tot en met de zomer van 2007. De dertigjarige aanvaller had in Alkmaar nog een contract tot volgend jaar zomer en zou dus na het seizoen transfervrij kunnen vertrekken. Vorig seizoen kon nog geen overeenstemming worden bereikt over een nieuw contract.


Kenneth Perez speelt al bijna heel zijn voetballeven in Nederland. Na twee seizoenen FC Kopenhagen verruilde de aanvaller de Deense competitie voor de Nederlandse en vertrok niet meer. In het seizoen 1997/1998 maakte Perez zijn opwachting voor MVV waar de aanvaller uiteindelijk drie seizoenen speelde, totdat de ploeg uit Maastricht degradeerde.

In de zomer van 1999 maakte Perez toen de overstap naar Alkmaar, dat ging niet allemaal vanzelfsprekend. Perez zou namelijk ook een contract hebben getekend voor Roda JC. Uiteindelijk loste de betrokkenen het onderling op en vertrok Perez naar AZ. Na twee moeizame jaren brak Perez bij AZ uiteindelijk door in het seizoen 2001/2002. Daarna volgde tot dusver de twee meest succesvolle jaren voor Perez maar ook voor AZ.

Perez werd afgelopen seizoen zelfs opgeroepen voor het Deens nationale team en mocht ook mee naar het EK in Portugal waar Perez uiteindelijk 1 maal als invaller in actie kwam. AZ pakte zoals bekend een UEFA Cup ticket. Ook dit seizoen is de aanvaller weer goed bezig met vier doelpunten uit vijf duels.

Kenneth Perez op de website van AZ: ,,Ik ben er achter gekomen dat ik heel goed pas in het Nederlands voetbal. Het gras is ook niet altijd groener aan de overkant. Als geen van de topclubs voor mij is weggelegd, kan ik nergens beter zijn dan bij AZ. Bovendien heeft AZ heeft mij een prima aanbieding gedaan. Ik voel me hier goed op m'n plaats."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!