Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe Europese doelstellingen Ajax


1 oktober 2004 - Vanmorgen heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Ronald Koeman en de clubleiding van Ajax, zo meldt de Amsterdamse club zelf op haar officiele website. De afgelopen dagen vochten Ajax coach Ronald Koeman en technisch directeur Louis van Gaal een kleine machtstrijd uit in de media, dit na het 4-0 verlies afgelopen disndag in de Champions League tegen Bayern München.


Waar eerder nog de doelstellingen voor de Amsterdammers was om kampioen van Nederland te worden en in de Champions League een ronde verder te komen is dat nu in goed overleg bijgesteld. Voornaamste doel blijft nog altijd kampioen van Nederland worden daarnaast moet de ploeg Europees overwinteren. Daarvoor is dus ook een derde plaats in de poule een optie, voor deze derde plaats moet gewonnen worden van het Israelische Maccabi tel Aviv dat geen onneembare vesting wordt geacht.

Ajax komt met deze uitlatingen door de mediaoorlog tussen Van Gaal en Koeman. Ajax coach Ronald Koeman is nog altijd ongelukkig dat de Amsterdammers er niet in slaagden een vervanger aan te trekken voor Zlatan Ibrahimovic die naar Juventus vetrok. Arouna Kone leek naar Ajax te verkassen maar kwam niet door de medsiche keuring. In het statement op haar website meldt Ajax nu het volgende over de aangepaste doelstelling: Ajax wil benadrukken dat hierover geen verschil van mening bestaat tussen technisch directeur Louis van Gaal en Ronald Koeman.

Algemeen directeur Arie van Eijden zei na afloop tegenover Ajax.nl: “Het is goed dat in aanwezigheid van alle betrokkenen de horloges gelijk gezet zijn en dat binnen de organisatie geen verschil van mening bestaat over de weg die Ajax bewandelt.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!