Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guus Hiddink naar Zuid-Amerika om spelers te bekijken


1 oktober 2004 - Guus Hiddink zal komende zaterdag ontbreken op de bank bij het duel PSV - FC Groningen. Volgens de website van PSV zal de coach en technisch directeur van de Eindhovense club naar Zuid-Amerika afreizen om daar een groot aantal wedstrijden te zien. Assistent Fred Rutten zal zodoende de eindverantwoordelijk zijn bij het Eredivisieduel tegen FC Groningen.


Hiddink zou een groot aantal duels willen zien in de Braziliaanse competitie waaronder Sao Paulo-Palmeiras en Corinthians-Juventude. Hiddink zal ook een bezoek brengen aan het Argentijnse Boca Juniors om nogmaals te polsen of Carlos Tevez nog trek heeft in een Eindhovens avontuur. De Argentijnse aanvaller was de grote uitblinker op de Olympische Spelen in Athene. Het duel tussen Independiente en Boca Juniors zal dan ook door Hiddink worden bekeken.

Door het interlandprogramma in Nederland, waardoor veel PSV internationals komende maandag al afreizen naar hun land, kan Hiddink enige tijd in Zuid-Amerika blijven. Als afsluiting van Hiddink's trip in Zuid-Amerika zal de coach op 10 oktober de WK-kwalificatiewedstrijd tussen ArgentiniŽ en Uruguay gaan bezoeken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!