Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sanderink wil De Graafschap helpen


1 oktober 2004 - Oud-hoofdsponsor Gerard Sanderink heeft interesse in een adviseursfunctie bij De Graafschap. Een aantal grote sponsors schuift de Tukker steeds nadrukkelijker naar voren omdat ze zich zorgen maken over de toekomst van de Doetinchemse club. Sanderink wil De Graafschap graag helpen. "Ik wil best een bijdrage leveren als een soort adviseur op de achtergrond. Maar dan moet het wel serieus gebeuren.

Ik ben vrij druk en weiger adviezen te geven als er niets mee wordt gedaan." Een bestuursfunctie ziet Sanderink, directeur van Centric, minder zitten. "Ik heb de geluiden ook gehoord dat bepaalde mensen mij in het bestuur willen hebben", zegt Sanderink. "Als die behoefte er is, hoor ik het wel." Sanderink, die met zijn IT-bedrijf vijf jaar shirtsponsor was in Doetinchem, kraakte in het verleden regelmatig het beleid van De Graafschap en stak zijn mening nooit onder stoelen of banken. "Het gaat nooit om de persoon, maar om de vereniging. De Graafschap zit in mijn hart en ik heb altijd ideeen gehad over hoe het beter kan. Als je nu iets wil moet je direct overgaan tot een kwaliteitsinjectie met vier nieuwe spelers",geeft Sanderink alvast advies. (Bron: Omroep Gelderland)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!