Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Barreto brengt NEC langs RBC


1 oktober 2004 - NEC had vandaag een vrij eenvoudige avond tegen RBC Roosendaal. Het team van Jan van Dijk is nog altijd zwaar gehavend door een groot aantal blessures, wel mocht men vanavond Molenaar terugverwelkomen in de ploeg. Het mocht niets baten, al na 28 minuten spelen stond de eindstand van 3-0 op het bord. De Paraguayaan Edgar Barreto tekende voor twee treffers.


NEC won vorige week ook al in Nijmegen van RBC. Toen namen beide ploegen het in de tweede ronde van de Amstel Cup tegen elkaar op. NEC won zeer overtuigend met 5-0. Ook vandaag kwam de ploeg van Johan Neeskens goed uit te startblokken.

Na 12 minuten opende Edgar Barreto de score. In de kluts bleek de international van Paraguay de slimste en schoot op fraaie wijze de 1-0 binnen achter RBC doelman Maikel Aerts. Barreto tekende daarmee direct voor zijn eerste treffer als speler van NEC. De 20 jarige middenvelder maakte acht minuten later ook nog eens de 2-0 waardoor NEC op rozen zat.

Nog voor de rust en slechts acht minuten na 2-0 was het opnieuw NEC dat scoorde. Said Boutahar scoorde op aangeven van, jawel, Edgar Barreto. NEC leek af te stevenen op een grotere winst, de ploeg van Johan Neeskens bleek in het restant van het duel echter scherpte te missen om het gemis van RBC verder af te straffen. NEC wint dus, 3-0.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!