Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Naturalisatieproces Kalou in werking gezet


2 oktober 2004 - Feyenoord is inmiddels het proces tot naturalisatie van Salomon Kalou begonnen, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdamse club hoopt zodoende een Nederlands paspoort te kunnen bemachtigen voor de 'kleine' Kalou. Bondscoach Marco van Basten ziet het in de jonge aanvaller zitten en hoopt dan ook dat de aanvaller een Nederlands paspoort zal krijgen.


Kalou is geboren in Ivoorkust, maar kwam tot dusver nog niet in actie mede doordat de aanvaller hoopte op naturalisatie. Bondscoach Marco van Basten heeft inmiddels al een keer gesproken met Kalou.

Het is niet de eerste speler die onder het nieuwe beleid van Van Basten moet kiezen tussen twee landen. Inmiddels heeft Mounir El Hamdaoui (Excelsior) gekozen voor Jong Oranje. De aanvaller kon door zijn achtergrond ook kiezen voor het Marrokaanse nationale team, maar kiest dus bewust voor Oranje. Mogelijk dat Yilidirim (SC Heerenveen) ook binnenkort moet gaan kiezen tussen Oranje en Turkije. De aanvaller behoort namelijk tot een lijst van spelers die door Van Basten in de gaten worden gehouden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!