Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV zonder veel moeite langs FC Groningen


2 oktober 2004 - PSV heeft vanavond zeer eenvoudig weten te winnen in het eigen Philips Stadion van FC Groningen. Zonder Coach Guus Hiddink maar met assistent-trainer Fred Rutten op de bank speelde de Eindhovenaren een zeer matige wedstrijd maar mede door geringe tegenstand van de Groningers won PSV met 3-0.


PSV begon redelijk aan de wedstrijd en kwam al in de vijfde minuut op voorsprong door Kurt Elshot die de bal achter zijn eigen doelman Bas Roorda werkte doordat hij DaMarcus Beasley van scoren wilde afhouden. Daarna zakte PSV helemaal in en liet het infinitief over aan de uitploeg waardoor Groningen zelfs enkele kansen kreeg. Voor rust stond het echter al 2-0 door DaMarcus Beasley die goed anticipeerde op een uitgemeten pass van Mark van Bommel en hem achter FC Groningen doelman Roorda schoof.

In de tweede helft kreeg PSV enkele kansen en scoorde eenmaal, John De Jong scoorde de 3-0 nadat Young-Pyo Lee de bal panklaar op zijn hoofd legde. Bij de 3-0 bleef het ook, desondanks speelde PSV een heel matig duel.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!