Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martijn Reuser beslist Willem II - Vitesse


2 oktober 2004 - Willem II - Vitesse had alles wat een neutrale voetbalfan zich wenst. Veel doelpunten, veel strijd en ook nog eens een veranderd spelbeeld. Willem II bleek vanavond uiteindelijk de sterkste en won met 3-2. Het fundament werd in de eerste helft met een 3-0 russtand al gelegd, in de tweede helft kwam Vitesse nog sterk opzetten maar kwam dus net te kort.

Grote man aan de zijde van Willem II was voormalig Vitesse speler Martijn Reuser. De speler kwam afgelopen zomer over van Ipswich Town en scoorde vandaag een zuivere hattrick. Na dertien minuten opende Reuser de score, verderop in de eerste helft benutte de middenvelder ook nog eens twee strafschoppen. Willem II leidde bij rust comfortabel: 3-0. Niet alleen de stand was bevredigend, ook het spel van de Tilburgers was positief te noemen. Vitesse kwam er niet of nauwelijks aan te pas.

In de tweede helft gooide Vitesse er een grote dosis strijd tegenaan, natuurlijk onder aanvoering van Stijn Vreven. Vitesse kwam sterk terug in het duel en had Willem II in de tang. Wel was daar nog altijd die 3-0 achterstand. Helaas voor Vitesse kwam men pas laat op gang wat betreft doelpunten. Acht minuten voor tijd scoorde Nicky Hofs pas, in blessuretijd maakte Gluscevic er uiteindelijk 3-2 van. Willem II pakt dus de drie punten. Vitesse kan echter terugkijken op een goede tweede helft, de ploeg knokte voor elkaar. Scheidsrechter Haverkort had het er erg lastig mee, er waren diverse opstootjes tussen Vitesse en Willem II spelers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!