Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

0-0 gelijkspel tussen AZ en Ajax


3 oktober 2004 - Een leuke wedstrijd vandaag in Alkmaar tussen AZ en Ajax. De Alkmaarders waren iets beter, desondanks eindigde het duel in de Alkmaarderhout in 0-0. Na 69 minuten stuurde scheidsrechter Van Hulten AZ speler Kew Jaliens, die zodoende slechts acht minuten in het veld stond, van de grasmat. Jaliens maakte een charge op Van der Vaart toen er al was gefloten door de scheidsrechter.


AZ en Ajax delen dus de punten. Een verlies had Ajax nog verder in een crisis kunnen dompelen. Dat bleef Ajax dus gespaard. Veel grote kansen had de ploeg van Ronald Koeman echter niet, Pienaar en Rosales waren met afstandsschoten het meest dichtbij een doelpunt.

Bij AZ liet onder meer De Cler zich gelden met een goed afstandsschot, maar ook Barry van Galen bleek een plaag voor de Ajax verdediging. Opvallend feit was dat Ronald Koeman niet startte met Wesley Sneijder in de basis, ook Wesley Sonck moest op de bank plaatsnemen. AZ en Ajax delen dus de punten: 0-0.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!