Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kalou opnieuw uitblinker in De Kuip


3 oktober 2004 - Sensatie in De Kuip. Al na twee minuten spelen pakte FC Den Bosch de voorsprong door een doelpunt van Biekman. Feyenoord stelde snel orde op zaken en won uiteindelijk met 4-2. Grote man was opnieuw Salomon Kalou die voor twee doelpunten zorgde. Zodoende is de kleine Kalou dit seizoen al goed voor acht goals in zeven duels. Scheidsrechter Koopman gaf aan beide teams een makkelijk gegeven strafschop.


Al na twee minuten opende FC Den Bosch de score. Biekman kopte een voorzet onverwacht achter Feyenoord doelman Gabor Babos. FC Den Bosch kon nu zeker een stormloop verwachten op het doel van Kris Mampaey. Toch duurde het nog twintig minuten voordat Feyenoord scoorde. Op aangeven van Dirk Kuijt maakte Kalou zijn eerste doelpunt van de middag.

Nog voor rust kwam Feyenoord op voorsprong. De ploeg leek al lange tijd te gaan scoren, toch was daar de hulp van scheidsrechter Koopman voor nodig. De leidsman gaf erg makkelijk een penalty aan Feyenoord nadat Kalou van de bal werd afgezet. Dirk Kuijt wist dit buitenkansje te verzilveren en zodoende ging Feyenoord met een 2-1 voorsprong de rust in.

In de tweede helft ging Feyenoord door. Vijf minuten na rust moest Karim Saidi het veld verlaten, naar nu blijkt was zijn schouder uit de kom geraakt. Glenn Loovens was zijn logische vervanger. Feyenoord bleef op zoek naar meer doelpunten. Er volgden nog doelpunten van Kalou ('60) en Castelen ('68).

Zeven minuten voor tijd kreeg ook FC Den Bosch nog een strafschop van scheidsrechter Koopman. Volgens de scheidsrechter werd Van de Laak onrechtmatig het scoren belet. Diezelfde Van de Laak scoorde uiteindelijk de 4-2. Daar bleef het dan ook bij. Feyenoord klimt door de eigen winst en het gelijke spel van Ajax naar de tweede plaats op de ranglijst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!