Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Marseille blijft Arouna Koné volgen


4 oktober 2004 - Olympique Marseille heeft serieuze interesse in Arouna Koné van Roda JC. De aanvaller uit Ivoorkust is al meerdere malen bekeken door de Franse topclub. Ook afgelopen zaterdag zat er een zware delegatie uit Frankrijk op de tribune bij het duel FC Twente - Roda JC (2-3). Koné scoorde afgelopen zaterdag niet maar kreeg wel een penalty die uiteindelijk door Gregoor van Dijk werd binnengeschoten.


Koné stond afgelopen maand dichtbij een overgang naar Ajax. De transfer ketste af vanwege medische complicaties, er zouden problemen zijn bij het hart van de aanvaller. Aanvullend onderzoek gaf aan dat de aanvaller zijn loopbaan gewoon kan doorzetten. Er zouden verder geen complicaties optreden. Olympique Marseille is nog altijd op zoek naar een vervanger van de naar Chelsea vertrokken Didier Drogba, overigens ook een aanvaller uit Ivoorkust.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!