Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Inzetbaarheid Van den Bergh uiterst twijfelachtig


4 oktober 2004 - Het is zeer twijfelachtig of Dave van den Bergh inzetbaar is voor het Nederlands Elftal in de WK-kwalificatieduels tegen MacedoniŽ en Finland. De aanvaller van FC Utrecht kampt met overbelasting aan zijn rechterhamstring, zo meldt de website van FC Utrecht. Deze blessure kan alleen met rust genezen. FC Utrecht heeft hier melding van gemaakt aan de medische staf van het Nederlands Elftal.


De medische staf van het Nederlands Elftal zullen vandaag waarschijnlijk oordelen over de aanvaller. Mocht de speler te geblesseerd zijn, dan zal bondscoach Marco van Basten een vervanger aanwijzen. Van den Berg moest zich gisteren in het duel FC Utrecht - RKC (3-2) 23 minuten voor tijd laten vervangen vanwege deze blessure.

Update: Inmiddels heeft Van den Bergh afgezegd. Ook Robben lijkt niet fit genoeg.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!