Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Zwolle denkt aan oud-spelers voor commerciŽle staf


4 oktober 2004 - FC Zwolle wil Arjan Bosschaart en Marcel Boudesteijn graag betrekken bij de commerciŽle activiteiten van de club. Dit nieuws werd gisteren bekend gemaakt in het RTV-oost programma sport op vrijdag. FC Zwolle speelt al langer met de gedachte om de commerciŽle afdeling van de club verder uit te breiden. Met het oog op het nieuwe stadion is dit ook een absolute noodzaak.

In de komende weken zal er mogelijk een gesprek plaatsvinden tussen de clubleiding en de twee oud-voetballers om te bekijken wat de eventuele mogelijkheden zijn. Eerder dit jaar sloeg Arjan Bosschaart nog een aanbieding van FC Zwolle af omdat hij even daarvoor al zijn 'ja-woord' had gegeven om bij advieskantoor Boudesteijn en Partners in dienst te treden. Beide spelers voetballen dit seizoen overigens bij de amateurs van VV Berkum. (www.fczwolle.org)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!