Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Coach Panathinaikos stapt op


4 oktober 2004 - Itzhak Shum is opgestapt als coach van Panathinaikos. Vorig seizoen was de oefenmeester nog de grote man in Athene, nu aan het begin van het seizoen stond de coach hevig onder druk. Vorig jaar won Panathinaikos onder de leiding van Shum nog de Griekse dubbel. In de Champions League won men in eigen huis van Rosenborg, maar vorige week ging Panathinaikos in Eindhoven onderuit tegen PSV.


Sinds het verlies in de Champions League tegen PSV in Eindhoven (1-0), is deze druk alleen nog maar heviger geworden. Het is voor Panathinaikos bittere noodzaak de tweede ronde van de Champions League te bereiken. De Grieken lijken daar samen met Rosenborg en PSV om te gaan strijden. Arsenal is de onbetwiste favoriet in de poule.

Ook onze partner MrBookmaker.com is overtuigd van de winst van Arsenal in de poule. Desondanks heeft Arsenal niet meer de 100% score in poule E. Er werd in eigen huis gewonnen van PSV (1-0), in Trondheim speelde men met 1-1 gelijk teegen Rosenborg. Arsenal gaat wel aan de leiding in poule E, PSV en Panathinaikos hebben ieder drie punten.

Wie wint groep E?
Arsenal 1,28
PSV 4,50
Panathinaikos 12,00
Rosenborg 17,00
VoetbalPlus.nl geeft in samenwerking met onze partner MrBookmaker.com aan de vaste bezoeker 3 euro aan speelgeld (gratis!!) weg. Klik hierVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!