Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drietal meldt zich af voor Oranje


4 oktober 2004 - Arjen Robben, Dave van den Bergh en Kevin Hofland zijn defintief afgehaakt voor het Nederlands Elftal. De spelers zijn niet fit genoeg om komende week de WK-kwalificatiewedstrijden tegen MacedoniŽ en Finland mee te spelen. Het drietal heeft zich dan ook afgemeld bij bondscoach Marco van Basten. De technische staf beraadt zich nog over vervanging van het drietal.


Eerder moest al Ooijer afhaken voor de selectie, de PSV verdediger is voor weken uitgeschakeld. Nu zijn dus ook Hofland, Van den Bergh en Robben uit de roulatie. Van Basten kan dus opnieuw niet beschikken over een echte linksbuiten. Tegen TsjechiŽ stelde Van Basten de van origine rechtsbuiten Romeo Castelen op.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!