Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax denkt aan Blaise N'Kufo'


4 oktober 2004 - Blaise N'Kufo zou in de belangstelling staan van Ajax, zo meldt Voetbal International hoofdredacteur in het RTL 5 programma Voetbal Insite. Ajax overweegt serieus een bod te doen op de 29 jarige aanvaller van FC Twente. N'Kufo zou in Enschede een gelimiteerde transfersom hebben van 750.000 euro. De Congolese aanvaller met een Zwitsers paspoort heeft in Enschede een contract tot en met de zomer van 2007.


Mocht Derksen gelijk hebben, dan zou Ajax de aanvaller al op korte termijn kunnen contracteren. Nederlandse clubs mogen onderling namelijk twee transfers doen. Ajax heeft daar tot dusver nog geen gebruik van gemaakt. N'Kufo scoorde dit seizoen al vier doelpunten in zes competitieduels.

N'Kufo is niet de enige aanvaller die de interesse van Ajax geniet. Zoals VoetbalPlus.nl al eerder meldde volgt Ajax ook de Zweedse topscorer Markus Rosenberg van Halmstad. De 22 jarige aanvaller wordt dit seizoen door Halmstad gehuurd van Malmo, overigens de oude club van Zlatan Ibrahimovic. Naast Rosenberg wordt ook de 22 jarige Mourad gevolgd door de Amsterdammers.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!