Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Basten roept Kevin Bobson op


4 oktober 2004 - Marco van Basten heeft Kevin Bobson opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Nu zowel Arjen Robben als Dave van den Bergh geblesseerd zijn, riep Van Basten de Willem II aanvaller op. De 23 jarige aanvaller behoorde nog nooit tot de Oranje selectie maar werd in het verleden wel enkele malen opgeroepen voor Jong Oranje.


Bobson was vorig seizoen nog tribuneklant bij het Spaanse Espanyol maar is inmiddels weer helemaal opgebloeid in Tilburg. Willem II kon de aanvaller afgelopen zomer voor een schappelijke prijs overnemen van Espanyol en heeft daar voorlopig in ieder geval geen spijt van. Bobson had bij Espanyol een aflopend contract, maar Espanyol had een eenzijdige optie het contract te verlengen. Willem II heeft deze optie afgekocht.

Bobson kan de komende anderhalve week in ieder geval genieten. Een basisplaats lijkt er niet in te zitten. De linksbuitenplaats lijkt door het ontbreken van Robben besteedt aan de van origine rechtsbuiten Romeo Castelen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!