Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord spelers tevreden over loting


5 oktober 2004 - Zowel Pascal Bosschaart als Romeo Castelen zijn zeer te spreken over de loting van Feyenoord in de UEFA Cup. Feyenoord ontmoet in de groepsronde Schalke '04, FC Basel, Hearts en Ferencvaros. 'Het is een gunstige poule, waarin de tegenstanders aansprekend zijn en we een goede kans op plaatsing hebben’, aldus Bosschaart op de website van Feyenoord.


Bosschaart vervolgt op Feyenoord.nl: ‘‘We zijn het aan onze stand verplicht om de volgende ronde te bereiken, al zal de tegenstand zwaar zijn. Van de vier clubs lijkt Schalke me de moeilijkste tegenstander.’ Bosschaart gaat zelfs verder en ziet Feyenoord als de favoriet in poule A. ‘Want’, zegt hij op Feyenoord.nl. ‘wij hebben de hoogste coëfficiënt en zijn groepshoofd. Daarom zijn we favoriet. Maar we mogen niemand onderschatten, want Schalke is een topploeg in Duitsland en FC Basel deed het onlangs nog heel goed in de Champions League. Van Ferencvaros weet ik niets en van Hearts alleen dat de Nederlander Mark de Vries er speelt. We zijn in elk geval in een leuke poule beland, waarin we grote kans hebben om door te gaan.’

Ook Romeo Castelen deelt die mening. De rechtsbuiten vanFeyenoord en Oranje wil Feyenoord echter geen favorietenrol toedichten, zo meldt de aanvaller op Feyenoord.nl: ‘Want dit zijn geen misselijke ploegen. Schalke is misschien wel de lastigste, omdat het een topploeg in een zware competitie is. Maar ik vind dat we FC Basel niet mogen onderschatten, want die hebben het geweldig gedaan in de Champions League. Ze hebben het Barcelona toen nog heel moeilijk gemaakt in eigen huis en doen altijd hoog mee in Zwitserland. Van Hearts verwacht ik ook veel. Het is een sterke tegenstander, zo’n typische Schotse ploeg. Ik heb nog een keer samengespeeld met Mark de Vries bij de suriprofs. Hij is een balvaste spits van bijna twee meter. Met Jong Oranje heb ik tegen hem gespeeld toen hij nog bij Dordrecht zat. We wonnen, maar hadden het erg moeilijk met hem. Van Ferencvaros ken ik alleen de naam, maar ik heb ze nog nooit zien voetballen. Het is een sterke poule met mooie wedstrijden. Ik heb er zin in.’ (Quotes Feyenoord.nl)

Verwachting VoetbalPlus.nl: Feyenoord is het aan haar stand verplicht de volgende ronde te halen. De ploeg van Ruud Gullit zal samen met Schalke '04 gaan uitmaken wie er nummer 1 in de poule eindigt. Voordeel voor Feyenoord is dat men Schalke '04 in Rotterdam treft. Leuk zijn ook de ontmoetingen met de Nederlanders bij Schalke '04 (Van Hoogdalem en assistent Achterberg) en Hearts van Mark de Vries.

Ook onze partner MrBookmaker.com heeft vertrouwen in Feyenoord. Evenals bij de loting wordt ook door MrBookmaker.com geacht dat Feyenoord de volgende ronde haalt. De Rotterdammers zouden zelfs als eerste eindigen in de poule, boven Schalke '04 dus.

Wie wint poule A?
Feyenoord 2,20
Schalke 2,40
FC Basel 6,50
Hearts 10,00
Ferencvaros 12,00

Klik hier om in samenwerking met MrBookmaker.com te profiteren van een gratis gok van 3 euro. Klik hierVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!