Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Co Adriaanse: 'Gunstige loting'


5 oktober 2004 - Ook AZ is tevreden over de groepsindeling van het UEFA Cup toernooi. De AZ zat in de laatste pot en kon dus een zware loting verwachten. De ploeg van Co Adriaanse ontmoet in de groepsronde Glasgow Rangers, Auxerre, Grazer Ak en Amica Wronki. Geen onmogelijke opgave voor AZ, zeker niet wanneer men terugkijkt op de knappe overwinningen tegen PAOK Saloniki.Co Adriaanse op de website van AZ: “Het is een gunstige loting waarbij wij kansen hebben om bij de eerste drie te eindigende en dus door te gaan naar de volgende ronde. Op papier zijn de Glasgow Rangers en Auxerre sterker dan AZ. Grazer AK schat ik nu gelijkwaardig of iets minder in en Amica uit Polen is de grote onbekende.” Verder liet Adriaanse ook weten blij te zijn geen Italiaanse, Spaanse of Engelse tegenstanders te treffen in de groepsronde.De coach denkt dat het gunstig is om Glasgow Rangers in Alkmaar te treffen, zo meldt Adriaanse op AZ.nl. “Ik heb ze liever thuis dan uit. Ik denk dat ze thuis niet beter zijn dan Ajax, PSV of Feyenoord. Auxerre acht ik een hele moeilijke ploeg met veel Europese ervaring. Tegen Grazer AK hebben we een kans om te winnen en op papier zijn we denk ik beter. De Poolse ploeg is de grote onbekende, maar het kan nooit een grote ploeg zijn.”Misschien een nadeel voor AZ is dat men de twee zwakkere broeders in de poule buitenshuis treft. Adriaanse nogmaals op AZ.nl: “De teams waarbij je de meeste kans hebt om te winnen, zou je voor het resultaat beter thuis tegen kunnen komen.”

Verwachting VoetbalPlus.nl: Het elftal van Co Adriaanse heeft een redelijke kans om door te gaan naar de volgende rondes. Auxerre en Glasgow Rangers zijn de favorieten, beide teams treft men echter in Alkmaar. Wanneer AZ er voor zorgt zes punten te pakken, lijkt men verzekerd van de derde plaats in de poule. De wedstrijd tegen Glagow Ranger zal een weerzien zijn met Fernando Ricksen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!