Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Foeke Booy: 'Een sportieve uitdaging'


5 oktober 2004 - Foeke Booy is niet ontevreden over de loting van de UEFA Cup voor zijn FC Utrecht. Op de website van de club uit de Domstad noemt Booy de volgende ronde 'een sportieve uitdaging'. 'Deze loting is behoorlijk pittig, er zit geen gemakkelijke tegenstander tussen, maar het had ook zwaarder kunnen uitpakken', reageerde Booy op FCUtrecht.nl. De ploeg ontmoet Club Brugge, Zaragoza, Dnjepr en Austria Wien.


FC Utrecht heeft als voordeel de twee minder aansprekende namen in eigen huis te treffen. Zowel Dnjepr als Austria Wien zullen naar Utrecht komen. Geen loodzware uitwedstrijd in de Oekraine dus voor FC Utrecht. Wel uitwedstrijden tegen Zaragoza en Club Brugge. Waarbij de laatste club natuurlijk nog altijd een speciaal plaatsje heeft in het hart van Foeke Booy.

Booy vervolgt: 'We moeten proberen uit de eerste drie wedstrijden een uitgangssituatie zien te creŽren, dat we in de laatste thuiswedstrijd, tegen Austria, kwalificatie voor de volgende ronde veilig kunnen stellen. Een voordeel in verband met het drukke speelschema is dat we de vierde ronde, op 1 december, vrij zijn.'

Foeke Booy rekent opnieuw op de steun van de trouwe FC Utrecht aanhang in Zaragoza en Brugge. 'Die plaatsen zijn voor onze supporters goed bereisbaar', zei de coach vanmiddag. Over Austria Wien en Club Brugge: 'Dat zijn sterke ploegen. Austria heeft Legia Warschau in de vorige ronde uitgeschakeld, terwijl Brugge vorig jaar nog van Ajax won'. Over Zaragoza die vijfde staat in Spanje: 'Maar die competitie is heel wat zwaarder dan die bij ons, dus dat wordt ook een pittige wedstrijd' Dnjepr is de grote onbekende voor Booy.

Geloof jij in plaatsing van FC Utrecht voor de volgende ronde? MrBookmaker.com in ieder geval wel. Om te kunnen profiteren van een gokje voor 3 euro, klik dan hierVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!