Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schikkingsvoorstellen voor Bot en Jaliens


5 oktober 2004 - Zowel René Bot als Kew Jaliens heeft een schikkingsvoorstel gekregen van de openbare aanklager van de KNVB. De aanklager oordeelde dat De Graafschap verdediger Bot een elleboogstoot had uitgedeeld in het competitietreffen tegen FC Twente, het voorval ontging scheidsrechter Temmink. Kew Jaliens werd afgelopen weekend uit het veld gestuurd na een grove charge op Ajax speler Rafael van der Vaart.

De aanklager oordeelde dat Bot een schorsing tegemoet kan zien van twee duels schorsing plus één voorwaardelijk. Jaliens kreeg een schorsing van één duel plus één wedstrijd voorwaardelijk. Beide spelers zullen op korte termijn moeten reageren op het schikkingsvoorstel, mocht men niet akkoord gaan dan zal de tuchtcommissie de zaken mondeling behandelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!