Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Staatsloterij stopt met sponsoring topclubs


5 oktober 2004 - De Nederlandse Staatsloterij stopt met ingang van het einde van het seizoen met het sponsoren van de topclubs Feyenoord, Ajax en PSV. De Staatloterij had bij alle drie de clubs een aflopend sponsorcontract wat niet zal worden verlengd. Ondanks het niet verlengen van de contracten blijft voetbal ook in de toekomst een belanrgijke pijler in het sponsorbeleid van de Staatsloterij.


De Nederlandse Staatsloterij is nog zeker tot en met het WK van 2006 in Duitsland sponsor van de KNVB. Het bedrijf was al tien jaar lang verbonden aan zowel Ajax als PSV, bij Feyenoord was de Nederlandse Staatsloterij al acht jaar actief. De Nederlandse Staatsloterij had als doel vergroting van de naamsbekendheid en het creŽren van goodwill bij het publiek. Deze doelstellingen zijn volgens de Nederlandse Staatsloterij ruimschoots gerealiseerd.Het zo bekende visje van de Staatsloterij zal dus voorlopig niet meer terug te zijn in het Philips Stadion, Amsterdam Arena en De Kuip bij competitiewedstrijd. Natuurlijk wel bij duels van Oranje:Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!