Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse hoopt op langer verblijf Jevric


5 oktober 2004 - Vitesse is momenteel in onderhandeling met Dragoslav Jevric, zo meldt dagblad De Gelderlander. De Servische doelman heeft nog een contract in Arnhem tot het einde van het seizoen, Vitesse iwl het contract echter graag verlengen. Inmiddels is er een eerste gesprek geweest tussen Vitesse's manager voetbal Jan Streuer en de zaakwaarnemer van Jevric, Gordon Stipic.

Streuer in De Gelderlander: "Ik heb aangehoord wat de speler wil en ik heb het gevoel dat het moeilijk wordt. De meeste voetballers willen niet minder gaan verdienen, maar het is bekend dat Vitesse niet meer die contracten van voorheen kan betalen. Jevric moet begrijpen dat wij niet meer betalen dan zijn huidige contract."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!