Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pothuizen en Demouge lang uit de roulatie


6 oktober 2004 - NEC kan voorlopig geen beroep doen op Patrick Pothuizen en Frank Demouge. Pothuizen is gisteren geopereerd aan zijn lies en is twee tot drie weken uitgeschakeld. Demouge is zelfs langer uitgeschakeld. De verdediger had sinds de wedstrijd tegen FC Groningen al last van een liesblessure. Tegen RBC Roosendaal verliet hij ook vroegtijdig het veld. Onderzoek wees uit dat het een lichte breuk betrof.


Frank Demouge is nog langer uitgeschakeld dan aanvankelijk werd gedacht. De spits ondergaat vandaag een kijkoperatie aan zijn linkerknie. Een mri-scan heeft uitgewezen dat hij een beschadiging heeft opgelopen aan zijn meniscus. Demouge is zeker nog vier tot zes weken uitgeschakeld. (www.forzanec.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!