Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sanderink: 'Zes spelers moeten weg bij De Graafschap'


6 oktober 2004 - Gerard Sanderink is nog altijd begaan bij De Graafschap, de voormalig hoofdsponsor is echter wel keihard in zijn oordeel over de Superboeren. Verschillende spelers zouden moeten vertrekken, om zodoende geld beschikbaar te hebben voor een aantal versterkingen. Zo niet, dan zou De Graafschap dit seizoen degraderen en volgend jaar al weer gaan uitkomen in de Gouden Gids Divisie.


Gerard Sanderink is niet tevreden over het huidige De Graafschap. "Daarom moet er snel wat gebeuren. Zes zeven spelers moeten per direct weg en er moeten snel drie of vier nieuwe spelers bij om de selectie een kwaliteitsimpuls te geven. Met de overige spelers dient gesproken te worden. Ik vind dat zij geld in moeten leveren om de komst van nieuwe spelers mogelijk te maken. Want geloof mij: er komt niemand met een zak geld voorbij. Als ik kom, ga ik ook niet zo maar geld storten. De zaak moet eerst op orde worden gesteld." Aldus Sanderink in dagblad De Gelderlander.

De zakenman hekelt het gevoerde transferbeleid in de afgelopen zomer. Sanderink in De Gelderlander: "Spelers als Alfred Schreuder en Jasar Takak hebben ze laten lopen. Dat zijn goede voetballers die je nodig hebt. Het niveau van de meeste nieuwe spelers is benederen het niveau. Ze kunnen nauwelijks aanpikken bij de rest die er al voetbalde."

Overigens waren er de afgelopen weken geruchten dat een groep invloedrijke sponsoren Sanderink graag zou willen zien als voorzitter. Sanderink is nog niet benaderd voor deze functie zo meldde de eigenaar van Centric in De Gelderlander. Ik heb nog helemaal niets gehoord. Als ze me benaderen, zal ik ze netjes te woord staan. Van mezelf gaat het initiatief echter niet uit."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!