Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC stelt teleur in afscheidswedstrijd Ulrich Cruden


6 oktober 2004 - NEC is er niet in geslaagd om de afscheidswedstrijd van Ulrich Cruden tegen De Treffers winnend af te sluiten. Tegen de Groesbekers werd het 1-1. NEC speelde onder meer zonder Niedzielan, Barreto, Gentenaar, Pothuizen, Wisgerhof en Demouge. In de basis mochten Alexander Prent en Muslu Nalbantoglu starten. NEC heeft dus een klein excuus, maar moet als profclub toch wel kunnen winnen van amateurs.


Het was een zeer matige wedstrijd van NEC-kant. Het creeërde enkele kansen en het verzuimde om in de eerste helft te scoren. Na dertig minuten werd Ulrich Cruden aan Treffers-zijde gewisseld wat het einde van zijn voetbalcarrière betekende.

In de tweede helft wist NEC weinig kansen te creeëren. In de 78e minuut kwamen De Treffers zelfs op voorsprong door een doelpunt van Wouter Steenveld. Een schot van circa dertig meter liet NEC-doelman Raymond van Emmerik kansloos. De voorsprong was echter van korte duur, want Muslu Nalbantoglu bezorgde de Nijmegenaren een minuut later het gelijkspel. De rechtsback krulde de bal mooi achter de doelman van De Treffers. De wedstrijd eindigde voor NEC vervelend. De ingevallen Roel Hendriks verliet in de slotminuut het veld geblesseerd per brancard. (http://www.forzanec.nl/)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!