Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Deelname aan WK financieel lucratiever


7 oktober 2004 - Deelname aan een WK wordt nu financieel nog interessanter. Bij het komende WK in Duitsland zal een deelnemend land maar liefst 6,8 miljoen euro tegemoet kunnen zien van de FIFA. Bij het afgelopen WK, in Japan en Zuid Korea, was dat nog 4,9 miljoen euro. Een stijging van maar liefst 38% ten opzichte van het vorige WK.


De FIFA bracht nog meer goed nieuws. Tussen de competitie en de start van het WK zal minimaal een rustperiode moeten zitten van drieŽnhalve week. Competities zouden in het seizoen 2005/2006 uiterlijk op 14 mei de laatste speelronde moeten hebben. Goed nieuws dus voor de spelers en ook voor de bondscoaches die hun selectie nu langer in trainingskamp zullen hebben.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!