Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC moet ook Niedzielan lange tijd missen


7 oktober 2004 - NEC moet het voorlopig stellen zonder haar Poolse aanvaller Andrzej Niedzielan, zo meldt de website van de Nijmeegse club. De aanvaller moest de wedstrijden tegen FC Groningen en RBC Roosendaal al aan zich voorbij laten gaan vanwege een liesblessure. Nu blijkt uit een scan dat de aanvaller nog zeker vier tot zes weken uit de roulatie zal zijn. Uit de scan is gebleken dat er een ontsteking zit bij de aanhechting van zijn lies.


De blessure van Niedzielan is een fikse tegenvaller voor NEC. Eerder werd al bekend dat een andere spits, Frank Demouge, enige weken zou zijn uitgeschakeld. Ook zijn herstel bedraagt 4 tot 6 weken, dit vanwege een knieblessure. Afgelopen dinsdag onderging Demouge een kijkoperatie. (www.nec-nijmegen.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!