Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ zal Barry van Galen niet straffen


7 oktober 2004 - AZ zal Barry van Galen niet schorsen noch een boete opleggen. De technisch begaafde middenvelder heeft tegenover AZ verklaard niet de aanstichter te zijn van een vechtpartij op de kermis in Assendelft afgelopen zondag. Van Galen werd vanwege dit incident op het politiebureau verwacht waar de de middenvelder werd verhoord. Na een verhelderend gesprek met AZ is alle kout uit de lucht.


Van Galen heeft tegenover AZ aangegven puur te hebben gehandeld om een familielid te beschermen en zeker niet de aanstichter te zijn geweest. AZ heeft het verhaal van Van Galen aangehoord, zo meldt AZ op haar eigen website en besloten verder geen interne stappen te nemen. AZ en Van Galen sluiten hiermee het incident af en zullen niet meer ingaan op het voorval.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!