Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap test Dean Gorré


8 oktober 2004 - Dean Gorré traint vanaf komende maandag mee met de selectie van De Graafschap. De 34 jarige middenvelder krijgt de kans een contract te verdienen bij de Superboeren van trainer Gert Kruys. De Graafschap is dringend op zoek naar een kwaliteitsimpuls en clubloze voetballers kunnen ieder moment worden gecontracteerd. Gorré krijgt nu dus de kans bij de De Graafschap om zijn loopbaan in Nederland verder te gaan vervoglen.


Zijn laatste club was het Engelse Blackpool waar de middenvelder een contract voor 1 maand had, de club wilde graag verder maar Gorré zag dat niet zitten. "Nu zit Gorré zonder contract in Engeland en wil zich bewijzen in de komende tijd bij De Graafschap", aldus Ron Olyslager op DeGraafschap.nl. "Dean is een goede speler en hopelijk pikt ie zijn oude niveau vanuit zijn Ajax tijd weer op. Dan kan ie een zeer grote versterking voor ons elftal betekenen", zo meldt de technisch directeur van De Graafschap.

Dean Gorré speelde tot dusver al voor SVV, SVV/Dordrecht'90, Feyenoord, FC Groningen, Ajax, Huddersfield Town, Barnsley en Blackpool. Ander belangrijk punt is natuurlijk de familie Gorré. Beide zoontjes maken deel uit van de jeugdopleiding van Manchester United en kunnen dus bij een contract van vader Gorré niet mee naar de Achterhoek.

De middenvelder kwam in beeld, toen Reinier Robbemond aangaf niet te willen vertrekken bij AZ. De middenvelder is bij AZ bij lange na geen basisspelerVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!