Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Barcelona praat met Rijkaard en Van Basten


21 juni 2003 - Volgens diverse media in ons land maar ook in Spanje kunnen Frank Rijkaard en Marco van Basten aan de slag gaan bij Barcelona. De Spaanse topclub is op zoek naar een nieuwe coach met een aansprekende naam in het voetbal. De nieuwe voorzitter Laporta beloofde bij zijn aanstelling David Beckham die inmiddels bij de grote rivaal Real Madrid speelt en tevens de aanstelling van Ronald Koeman als coach.

Ajax laat Koeman echter deze zomer niet gaan, volgend jaar zomer loopt het contract van Koeman overigens af in Amsterdam. Laporta kan rekenen op de steun van Johan Cruijff wat door veel socio's zeer wordt gewaardeerd.

Volgens de berichten heeft Cruijff de nieuwe voorzitter geadviseerd te gaan praten met Frank Rijkaard en Marco van Basten nadat zowel Koeman als Hiddink hun club niet konden verlaten. Rijkaard zou worden aangesteld als coach en Van Basten zal dan gaan werken als zijn assistent. Voordele is dat Rijkaard momenteel zonder club zit en daarnaast natuurlijk een grote naam heeft. Van Basten keert dan terug op het allerhoogste niveau nu als assistent mogelijk dat hij in de toekomst meer aspiraties heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!