Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe voorzitter voor De Graafschap


8 oktober 2004 - Sietze Veen (57) is door de Raad van Commissarissen benoemd tot voorzitter van De Graafschap. Veen is directeur van de Brouwer Groep in Leusden. Sietze Veen is bij de supporters van De Graafschap vooral bekend om het curieuze doelpunt in mei 1977 tegen Haarlem. Guus Hiddink haalde uit van afstand, zijn schot ging naast maar de bal ketste via een reclamebord weer het veld in. Precies voor de voeten van Veen, die in een reflex de bal in het doel schot.


De nieuwe voorzitter gaf onlangs in een interview met De Gelderlander aan dat hij nostalgische trekjes bezit als hij aan De Graafschap denkt. Veen: "Misschien is het niet reŽel, maar ik zou graag vijf Achterhoekse voetballers in het eerste van De Graafschap zien. Ik speelde zeven of acht jaar samen met Guus Hiddink, Theo van Londen, Gerrit Mintjes, Henk Overgoor en Roel Zaaijer. Je geniet toch meer van een locale speler dan een voetballer van buiten. Laten we eerlijk zijn: jongens als Schulp en Splinter pasten hier niet."

Verder gaf de nieuwe preses destijds aan veel vertrouwen in De Graafschap te hebben: "De Graafschap zit goed in elkaar. Er staat een prachtig stadion, de businessclub draait als een tierelier en de organisatie kloptí. (Bron: http://www.superboeren.nl/)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!