Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hiddink praat met River Plate over samenwerking


9 oktober 2004 - Guus Hiddink heeft met het Argentijnse River Plate gesproken over een mogelijke samenwerking, zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag in AD Sportwereld. Hiddink sprak met River Plate-voorzitter José María Aguilar. Eerder gaf de PSV coach en technisch directeur al aan zeer onder de indruk te zijn van de trainingsaccomodatie als wel de gehele organisatie van River Plate.

PSV en de Argentijnse club overwegen jonge spelers in de toekomst uit te gaan wisselen. River Plate heeft al zo'n dergelijke samenwerkingsverband met het Duitse Wolfsburg. In het geruchtencircuit wordt PSV al gelinkt aan de Argentijnse aanvaller Sand, die in tegenstelling tot Boca Juniors spits Carlos Tevez wel betaalbaar is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!