Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje kan niet winnen


10 oktober 2004 - Het Nederlands elftal heeft de tweede kwalificatiewedstrijd niet winnend kunnen afsluiten. In en tegen Macedonie werd het een teleurstellende 2-2. Nederland kwam tot tweemaal toe op voorsprong maar gaf deze even keer zo veel weer snel uit handen. Voor Oranje scoorden Bouma en Kuijt. Voor Kuijt was het zijn eerste treffer voor het Nederlands Elftal.


Vlak voor rust ('43) maakte Bouma de openingstreffer, twee minuten later was het al weer Pandev die gelijk maakte. 1-1 was tevens de ruststand. 24 minuten voor tijd was het opnieuw Oranje dat de voorsprong pakte, dit maal door Kuijt. Opnieuw was het twee minuten later dat Macedonie terug kwam. Ditmaal Stojkov.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!