Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sonck ziet niets in terugkeer naar BelgiŽ


11 oktober 2004 - Wesley Sonck is niet van plan terug te keren naar de Belgische competitie, ondanks dat de aanvaller bij Ajax niet zeker is van een basisplaats en onder druk staat bij supporters en media. De Belgische bondscoach Aimť Anthuenis liet weten dat het voor de carrieres van Wesley Sonck en Thomas Buffel goed zou zijn om weer aan spelen toe te komen, dat zou mogelijk zijn in de Jupiler League.

Wesley Sonck ziet in ieder geval niets in een terugkeer naar de Jupiler League, zo meldt de aanvaller in de Belgische krant Het Nieuwsblad. Wesley Sonck:"Ik ben niet iemand die zomaar gaat verhuizen. Ik ben er op dit moment geenszins aan toe al kan je natuurlijk nooit voorspellen wat er nog gaat gebeuren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!