Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Jans naar IJsland om nogmaals Sigurdsson te bekijken


11 oktober 2004 - FC Groningen ziet toekomst in Kristjan Sigurdsson. De centrale verdediger uit IJsland was een aantal weken geleden al op proef in het Oosterpark en Groningen zou de speler graag aan haar selectie toevoegen. Trainer Ron Jans zal komende woensdag getuige zijn van de interland IJsland-Zweden, gespeeld in groep 8 van de WK-kwalificatie, om de verdediger nogmaals te bekijken.


FC Groningen is op zoek naar een stand-in voor de langdurig geblesseerde Gijs Luirink. Trainer Ron Jans over zijn bezoek aan IJsland op de website van FC Groningen: "Wij hebben hem natuurlijk vier dagen op stage kunnen bekijken hier in Groningen en ook diverse videobanden bekeken met wedstrijden. Voor zo'n belangrijke beslissing, als het eventueel aantrekken van een speler, willen we hem echter nog een keer onder weerstand in een wedstrijd zien acteren. En wat dat betreft is Zweden natuurlijk een interessante tegenstander. Dinsdagavond pak ik overigens ook nog de wedstrijd tussen Jong IJsland en Jong Zweden mee."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!