Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

“Met Pierre van Hooijdonk kan AZ kampioen worden”


15 oktober 2004 - AZ doelman Henk Timmer schrijft regelmatig een column op de website van zijn club. Ook vandaag was weer een interessante column te lezen van de betrouwbare doelman. Ook nu heeft de betrouwbare doelman weer een leuke stelling. De doelman denkt met Pierr van Hooijdonk in het team van AZ een titelkandidaat in Nederland te kunnen zijn.


Over Pierre van Hooijdonk zegt Henk Timmer namelijk het volgende op AZ.nl: 'Het is een totale prof en hij kan nog wel een jaar of twee/drie door. Ik durf te beweren dat als Pierre bij ons zou spelen, dat we kampioen zouden kunnen worden. We hebben een superelftal en als je dan Pierre toevoegt, dan speel voor de hoofdprijs. Het is natuurlijk ondenkbaar dat hij hier zou komen te spelen, maar ik ben er van overtuigd dat AZ dan om het kampioensschap mee zou doen.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!