Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'PSV bood 20 miljoen euro voor Robinho'


15 oktober 2004 - PSV heeft een bod gedaan van twintig miljoen euro op de Braziliaanse aanvaller Robinho van Santos, zo melden Braziliaanse en Nederlandse media. Robinho wordt gezien als de nieuwe Pelé. De zeer talentvolle aanvaller heeft de belangstelling uit Eindhoven tot groot ongenoegen van de clubdirectie bevestigd.


'Ik heb vernomen dat Santos een bod van PSV heeft ontvangen. Als het interessant is voor de club en voor mij, waarom dan niet', zo reageerde het 20-jarige supertalent gisteren laconiek tegenover Braziliaanse journalisten. Wel voegde hij eraan toe dat het vooralsnog zijn bedoeling is om bij Santos, de oude club van Pelé te blijven. 'Ik heb geen haast om naar Europa te vertrekken, want ik speel al bij een topclub. Mijn doel is om opnieuw landskampioen met Santos te worden. Aan het eind van het jaar zien we wel verder.'

Robinho's zakenbehartiger Wagner Ribeiro deed de interesse uit Nederland gisteren af als louter speculaties. Maar Ribeiro kon geen antwoord geven op de vraag waarom PSV-trainer Guus Hiddink verleden week de klassieker tussen Santos en Corinthians op de tribune bijwoonde. Ook clubvoorzitter Marcelo Teixeira ontkende gisteren dat PSV een bod heeft gedaan. Teixeira toonde zich uitermate geďrriteerd dat het nieuws daarover de ronde doet. Hij is bang dat de buitenlandse belangstelling een negatieve invloed heeft op de prestaties van de balvaardige Robinho. Het zal niet de eerste maal zijn, dat het voetbalgenie onder zijn kunnen gaat spelen als de druk van buitenaf op hem toeneemt.

Volgens de Braziliaanse pers zou de overgang van Robinho naar PSV onderdeel uitmaken van een spelersruil. Gesproken wordt dat PSV Leornardo Bonfim aan Santos probeert over te doen. Robinho, die in het verleden herhaalde malen is omschreven als Pelé in een nieuwe verpakking, heeft onlangs zijn verbintenis met Santos verlengd tot januari 2008. Op contractbreuk staat een boete van vijftig miljoen dollar. Maar de leiding van Santos weet dat geen enkele club bereid is dit bedrag te betalen. Het Italiaanse Inter bood een paar maanden geleden acht miljoen euro voor Robinho, die uit de eigen kweek van Santos voortkomt. Maar dat bod werd als niet serieus afgedaan. Eerder dit jaar lijfde PSV Santos-verdediger Alex al in. (Bron: http://www.psvzone.nl/)

In ieder geval zonder Robinho moet PSV het komende zaterdag opnemen tegen ADO Den Haag. Zal het Oosterpark opnieuw gaan spoken? Bij onze partner MrBookmaker.com wordt verwacht dat PSV uiteindelijk aan het langste eind zal trekken, hetzij moeizaam. Zodoende staat PSV ook genoteerd op 1,40 tegen elke ingezette euro. Bij winst van ADO Den Haag kan met 6,50 tegen elke ingezette euro winnen. Een gelijkspel levert 4 euro op tegen elke ingezette euro. Nu gratis(!) gebruik maken van de samenwerking tussen VoetbalPlus.nl en MrBookmaker.com klik dan hier, voor 3 x 1 euro gratis voorspellen. MrBookmaker.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!