Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

IJslandse spelers op proef bij NEC


15 oktober 2004 - Sinds afgelopen donderdag zijn twee IJslandse voetballers op de trainingsvelden in De Goffert te bewonderen. De middenvelders, Haddi Jónasson en Baldur Sigurdsson genaamd, zijn voor 2,5 maand op stae bij NEC. Jónasson was een dik half jaar geleden al op een stage van twee weken bij NEC en viel ondanks een blessure goed in de smaak. De 18-jarige mocht terugkomen voor een langere stage, die uiteindelijk gecombineerd werd met de stage van een andere IJslandse voetballer.


Jónasson komt uit voor Jong IJsland en de negentienjarige Sigurdsson speelt voor het eerste nationale elftal. Beide spelers komen van de club Thorsport. De spelers zullen in eerste instantie meetrainen met de A1 en Jong NEC. Tevens zal er bekeken worden of ze ook met het eerste elftal mogen meetrainen. (www.forzanec.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!