Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap kan kwaliteitsverschil niet compenseren


15 oktober 2004 - De Graafschap moet blijven wachten op haar eerste overwinning van dit seizoen. Ook vandaan wist men in de eigen Vijverberg niet te winnen. De Graafschap had opnieuw veel passie in het spel, maar AZ bleek een maatje te groot vanavond. Daarnaast was er goed keeperswerk van AZ doelman Henk Timmer wat De Graafschap afhield van de eerste drie punten van dit seizoen. De Graafschap blijft zodoende onderaan staan, met slechts drie punten uit acht duels.


AZ kwam vanavond pas vlak voor rust op voorsprong. De Graafschap speler Gary de Graef maakte dom hands in zijn eigen zestien en kreeg een penalty tegen. Deze werd ingeschoten door Denny Landzaat die dus nog geen 48 uur na Nederland - Finland opnieuw moest spelen. AZ ging dus rusten met een 1-0 stand.

In de tweede helft leek Stein Huysegems het duel op slot te gooien door AZ op een 2-0 voorsprong te zetten. De Graafschap knokte zich echter nog knap terug en kwam door een schitterend doelpunt van Ilja van Leerdam weer terug in het duel. De Graafschap mocht blijven hopen op een punt. De Graafschap ging dan ook op zoek, maar liet achter veel ruimte open. Vijf minuten voor tijd besliste Robin Nelisse het duel. De Superboeren probeerde het ook vandaag weer, maar hebben kwalitatief nog altijd weinig in te brengen. AZ bleek opnieuw over een zeer uitgebalanceerd team te beschikken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!