Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil door met Dirk Kuijt


16 oktober 2004 - Feyenoord ziet toekomst in Dirk Kuijt. De international kan dan ook rekenen op contractverlenging. De aanvaller heeft bij de Rotterdamse club nog altijd een verbintenis die loopt tot de zomer van 2007. Feyenoord wil deze nu al openbreken en verlengen, dit tegen een forse salarisverhoging die in verhouding staat met zijn huidige status in de voetbalwereld.


Kuijt staat zoals bekend nadrukkelijk in de belangstelling van het Spaanse Atletico Madrid. De club uit de Primera Division bekeek de aanvaller, evenals een andere Feyenoord speler Romeo Castelen, al diverse malen. Ook Tottenham Hotspur zou interesse hebben in Kuijt. Feyenoord en Kuijt zouden in de winterstop gaan praten over een nieuw contract.

Overigens heeft Feyenoord een mondeling akkoord bereikt met de Japanse voetbalbond. Nu Japan zich heeft gekwalificeerd voor de eindronde van de WK-kwalificatieserie in Azie zal Ono waarschijnlijk niet worden opgeroepen in November en December van dit jaar. Feyenoord hoopt het akkoord binnenkort ook op papier te krijgen van Japan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!