Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch neemt afstand van laatste plaatsen


16 oktober 2004 - FC Den Bosch heeft voorlopig afstand genomen van de degradatiezone. Vandaag won men in eigen huis van direct concurrent RBC Roosendaal met 2-1. Daardoor is het verschil tussen FC Den Bosch en de nummer achttien, De Graafschap, gegroeid naar vijf punten. FC Den Bosch heeft zodoende een marge opgebouwd die voorlopig niet zal worden geslecht.


Carhly van den Ouweland opende vanavond al na vijf minuten de score in Den Bosch. De ploeg bleek ook in het restant van het duel de betere ploeg te zijn. Voetballend bleek FC Den Bosch haar tegenstander de baas te zijn. Beide teams gingen dan ook rusten met een 1-0 voorsprong van FC Den Bosch.

Ook in de tweede helft was FC Den Bosch tegen een verzwakt RBC de betere partij. Het was dan ook niet meer dan logisch dan dat de ploeg van trainer Henk Wisman op een 2-0 voorsprong kwam door Powell. FC Den Bosch vergat daarna het duel definitifief op slot te doen. Vlak voor het einde scoorde Daelemans nog de aansluitingstreffer maar daar bleef het dan ook bij in Den Bosch. FC Den Bosch neemt voorlopig afstand van de laatste plaatsen in de Holland Casino Eredivisie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!