Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax in eigen huis onderuit tegen Heerenveen


16 oktober 2004 - Ajax heeft vanavond verrassend met 3-1 verloren in de eigen Amsterdam ArenA van Ajax. De ploeg stond bij rust nog met 1-0 voor door een doelpunt van Iannis Anastasiou. In de tweede helft bleek de aanval van SC Heerenveen een stuk trefzekerder dan Ajax. Victor Sikora, door Heerenveen gehuurd van Ajax, kon in zijn eigen Amsterdam ArenA niet overtuigen.


Ajax kwam na 33 minuten nog wel op voorsprong door Anastasiou. De aanval was niet Ajax waardig met De Ridder, Boukhari en Anastasiou. De spelers kunnen helaas voor Ajax de absolute top in Nederland niet aan. Daarnaast besloot Ajax coach Ronald Koeman, zijn Franse verdediger Escude als een veredelde linksback te laten spelen tegen de man van de afgelopen weken Yildirim. Maxwell kreeg een plaatsje op het middenveld.

Heerenveen scoorde in de tweede helft maar liefst drie keer. Er waren doelpunten voor Yildirim ('53), Vayrynen ('61) en Selakovic ('89). Ajax gaat dus verrassend in eigen huis onderuit waardoor Feyenoord en PSV nog verder kunnen uitlopen op het elftal van Ronald Koeman.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!