Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen boekt eerste zege


17 oktober 2004 - FC Groningen heeft haar eerste zege in de Holland Casino Eredivisie van dit seizoen te pakken. In eigen huis wist men vandaag FC Utrecht met maar liefst 3-0 te kloppen. Door het resultaat heeft de ploeg van Ron Jans een gat geslagen van vier punten met de nummer achttien De Graafschap.


FC Utrecht was de afgelopen weken zo goed bezig. Laat FC Utrecht nu net in de week met de lastige uitwedstrijd in de UEFA Cup tegen het Spaanse Real Zaragoza met 3-0 onderuit gaan in en tegen FC Groningen. Al na elf minuten kwam FC Utrecht op achterstand door een doelpunt van Seedorf.

De ploeg van Foeke Booy was vandaag onmachtig tegen FC Groningen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat Groningen vandaag won. De beslissing bleef echter lange tijd uit, waardoor FC Utrecht nog altijd mocht hopen op een positief resultaat. Een half uur voor het einde besliste Hugo uiteindelijk het duel. Elshot maakte er uiteindelijk nog 3-0 van, wat het feest voor de Groningers alleen nog maar groter maakte. Utrecht's tegenstander in de UEFA Cup, Zaragoza, moet later vanavond spelen tegen Real Sociedad.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!