Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC en NEC delen punten


17 oktober 2004 - RKC Waalwijk en NEC deelden vandaag in Waalwijk de punten. In een boeiend duel stond na 90 minuten uiteindelijk een 2-2 eindstand op het bord. Na 36 minuten spelen stond RKC nog met 2-0 voor.


Rick Hoogendorp opende vandaag na 22 minuten de score. De RKC Waalwijk aanvaller kreeg van scheidsrechter Wiedemeijer een penalty toegekend die hij binnenschoot. Toen Jasar Takak na 36 minuten de thuisploeg op 2-0 bracht, leek het duel te zijn gespeeld. RKC Waalwijk was in de eerste helft oppermachtig maar leek met een 2-0 stand te gaan rusten.

Op slag van rust maakte Said Boutahar echter de aansluitingstreffer uit een van de spaarzame NEC aanvallen van de eerste helft. In de tweede helft verhoogde NEC de druk op RKC. Uiteindelijk kreeg ook NEC nog een penalty toegekend van Wiedemeijer. Deze werd ingeschoten door Rob Wielaert. 2-2 in Waalwijk.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!