Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nog altijd geen akkoord tussen De Graafschap en Canal Plus


17 oktober 2004 - De Graafschap heeft als enigste club in de Holland Casino Eredivisie nog geen akkoord bereikt met Canal Plus over het uitzenden van haar thuisduels. Zodoende dreigt de Canal Plus abonnee verstoken te blijven van de duels van De Graafschap op de Vijverberg tegen Feyenoord, Ajax en PSV. Canal Plus was van plan dit seizoen alle duels van de drie topteams uit te zenden.

“We zijn er vooralsnog niet uit “, geeft algemeen directeur Johan Tukker van de De Graafschap te kennen in dagblad De Gelderlander. “Ik weet welke bedragen FC Volendam en FC Zwolle vorig seizoen van Canal Plus ontvingen. Dan willen wij minimaal hetzelfde ontvangen, maar daar willen ze nog niet aan voldoen”.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!