Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Woensdag chatsessie met Regillio Vrede


17 oktober 2004 - VoetbalPlus.nl zal komende woensdag opnieuw een chat organiseren. Ditmaal zal Regillio Vrede op bezoek komen in de chatbox. Vanaf 20.00 uur zal de boomlange verdediger van TOP Oss zeker een half uur komen chatten. Mis het dus niet!


Regillio Vrede vertrok in de zomer van 2002 bij zijn Roda JC. De verdediger vertrok naar Griekenland om te gaan spelen voor Iraklis. Vrede zocht het avontuur en kreeg het ook. De tijd in Griekenland was dan ook bijzonder hectisch. Griekse taferelen als het niet tijdig betalen van de salarissen en het niet nakomen van afspraken was de normaalste zaak van de wereld. Vrede vertrok dan ook na 1 seizoen al weer uit Griekenland. Uit een groot aantal aanbiedingen, waaronder die van NEC en RBC Roosendaal, koos de verdediger uiteindelijk voor FC Groningen.

In het Noorden van het land vertrok Vrede echter via een zijdeur. De verdediger zou zijn medespeler Paul Matthijs in de rust van het duel FC Groningen-FC Twente hebben bedreigd en aangevallen. Ondanks dat veel van zijn medespelers ontkenden dat Vrede iets heeft gedaan, moest de verdediger wel vertrekken uit Groningen.

Afgelopen zomer was er vol op interesse voor de verdediger. Vrede hoopte echter terug te keren bij de club waar het allemaal mee begon: RKC Waalwijk. Vrede trainde mee en kreeg verschillende malen een contract aangeboden. Zeker toen Khalid Boulahrouz vertrok naar het Duitse HSV, kon Vrede rekenen op de interesse van RKC. De ploeg uit Waalwijk bood echter in verhouding met de status van Vrede een mager contract.

Er was interesse uit Engeland en China, toch besloot de verdediger na het afketsen van de overgang naar RKC te kiezen voor TOP Oss. Een zeer opvallende keuze natuurlijk. Komende woensdag dus een chatsessie met Vrede waar vol op vragen kunnen worden gesteld aan de nieuwe verdedigingsleider van TOP Oss. De chatsessie is in samenwerking met de website van Vrede, www.regilliovrede.nlVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!