Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax kondigt versterkingen aan


18 oktober 2004 - Ajax zal zich bij de komende transferperiode gaan versterken, dat heeft Ajax directeur Van Eijden gemeld op de persconferentie van vandaag. Ajax presenteerde vandaag haar jaarcijfers over het boekjaar 2003/2004. Ajax realiseerde een winst van 9,8 miljoen euro. De Amsterdamse club lijkt in de winterstop in ieder geval een Ajax waardige aanvaller te moeten aantrekken, Sonck en Anastasiou voldoen nog altijd niet.


Van Eijden op de persconferentie: "Wij zullen ons moeten realiseren dat, willen wij de technische aansluiting houden met de Europese voetbaltop, wij ook op tijd onze voetbalselectie kwalitatief op peil moeten houden." De Ajax directeur wilde niet ingaan op welke positie Ajax zich wil gaan versterken en wat het beschikbare budget zal zijn. Een extra spits zou echter geen overbodige luxe zijn.

Overigens kan Ajax morgen in het Champions League treffen tegen Maccabi tel Aviv niet beschikken over Thomas Galásek. De Tsjechische middenvelder heeft nog te veel hinder van een rugblessure. Ook de Argentijn Rosales is niet inzetbaar, dit vanwege een liesblessure. Rafael van der Vaart is wel op tijd inzetbaar.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!